2024 

2024 Van 30 april t/m 2 juni laten Esther de Wilde en ik een deel van ons werk 'Bomen en Bos Anders - de verbeelding uitgedaagd - ' zien in Harderwijk.
Zoals je ziet hebben we ondertitel toegevoegd. We doen dat omdat in de expositie de verbeeldingskracht van de kijker op de proef wordt gesteld, uitgedaagd.

 

Laatste NIEUWS Alvast de eerste aankondiging van een nieuwe expositie. Hoewel, helemaal nieuw zal het niet worden; een beknopte uitvoering van onze expositie vorig jaar in de Haere (bij Olst) laten Esther de Wilde en ik in de maand mei van dit jaar zien in 'De kleine galerie aan de Vischmarkt' in Harderwijk.

W hebben de titel een beetje aangepast: 'Bomen en Bos Anders (- de verbeelding uitgedaagd -)''. De werken doen een beroep op ongebreidelde verbeeldingskracht van de kijker. Vandaar.

2023 

2023 Een nieuwe expositie.

Zaterdag 15 juli begint het om 15 uur met een opening in Kasteel de Haere bij Olst.

Dé expositie waarin Esther de Wilde en ik voor 't eerst de - letterlijke - combinatie van ons werk aan de wereld tonen.

Na een tijd van denken, schilderen, afdrukken, selecteren hangen we de schilderijen, foto's, fotoschilderijen en film op in een mooie locatie die past bij ons werk.

De toegang kost niks en dan krijg je naast ons werk ook nog een mooi park om in rond te dwalen.

Wat wil je nog meer in deze verwarrende tijden. Een moment voor verbeelding, dromerij en inspiratie.

15 juli om 15 uur

https://www.facebook.com/fokkepdeboer2015 

2015

Dag van de Dialoog
Op 11 november heb ik een serie gemaakt van de Dag van de Dialoog. Alleen de 'tafels' op het Zwitsalterrein in Apeldoorn, omdat ik een beeldverslag maak van de ontwikkelingen op het terrein van de voormalige Zwitsalfabriek. Twee Arabische tafels en een Engelse tafel in het kringloopcentrum FOENIX en twee Nederlandse tafels in het gebouw van Human Innavation Lab (Energioefabriek Apeldoorn).  
Koninklijk Apeldoorn Lezing 2015
Ieder najaar organiseert Stichting Koninklijk Apeldoorn een lezing in Paleis Het Loo. Op 6 november is het beurt aan Dik van der Meulen; hij vertelt over koning Willem III. Pianist Christiaan Kuyvenhoven speelt werken van Liszt en Wagner. Bekijk hier het beeldverslag. Let ook op mooie zalen waarin deze avond voorbij trekt.

Dag van de Duurzaamheid, Zwitsalterrein - 9 oktober 2015: bekijk de serie

Wildfair Soroptimisten Apeldoorn - 27 september 2015: klik hier

Vredesdag Assel Don Bosco Centrum - 25 september 2015 bekijken? Klik hier

Vrijdag 28 augustus, opening van de nieuwe locatie van de Wittenborg University aan de Spoorstraat in Apeldoorn. Klik hier voor de reportage, waarin een burgemeester en een oud-burgemeester figureren en een lang lint met rozetten wordt doorgeknipt als officiële handeling.

Vrijdag 1 agustus 2015. De NJO Muziekzomer begint met een wervelende openingsavond. Bekijk de impressie: www.fpdeboer.com/NJO2015/.

Zondag 14 juni 2015 ademde het Oranjepark in Apedoorn internatonaal. Het Apeldoorn World Proef 2015 vulde het park. China was dit jaar het gastland; andere landen waren ondermeer Frankrijk, Italië, Indonesië en Rusland. De serie die ik van de dag heb gemaaktis te bekijken via www.fpdeboer.com/ApeldoornWorldProef2015/.

TEDx Apeldoorn, 29 mei. De foto's zijn te bekijken op www.fpdeboer.com/TEDx2015/.

Twee series van theatervoorseingen op het terrein van de voormalige Zwitsalfabriek zijn 'Agora Phobia' van theatergroep Gajes (www.fpdeboer.com/AgoraPhobia/) en 'UITWIJK' van de Apeldoornse theatergroepDAK (www.fpdeboer.com/UITWIJK/).
De expositie 'Blk in Beeld' is voorbij! In ieder geval in Apeldoor; misschien nog een keer in een andere stad.

Op 2 en 3 februari heb ik Cleantech Tomorrow gefotografeerd voor de Energiefabriek Apeldoorn. Een tweedaagse over duurzame techniek. Op 2 februari de scholierendag in de oude Zwitsalfebriek en op 3 februari het congres in Orpheus.
Beide dagen heb ik samengevat in een filmpje dat op mijn YouTubekanaal staat.
Klik hier om het te bekijken.

Het nieuwe jaar begint met mijn expositie 'Blik in Beeld'.
Van 17 januari tot 27 februari 2015 exposeer ik met Esther de Wilde (acryl & gemengde tehnieken), Gustave Nouel (portretschilder) en Julio Martina (fijnschilder) in Galerie PS20, Stationsstraat 45A in Apeldoorn. Het verbindende thema is het gezicht en daarvoor heb ik 13 foto's geselecteerd. Drie daarvan zijn niet eerder getoond.
Op mijn YouTubekanaal staat het kennismakingsfilmpje dat ik voor de galerie heb gemaakt. Klik op de onderstaande link om 't filmpje te bekijken.

http://youtu.be/Z6ZU49z19ug

Voor het zover is werd in Galerie PS20 in Apeldoorn de kunstborrel 2015 georganiseerd. Met mooie muziek en soms wonderlijke bijdragen van de gasten.
In ieder geval een pre-view voor de expositie 'Blik in Beeld'.
Ook daarvan een kort filmpje.

http://youtu.be/qr8oPAo8DDc

En ik heb van de foto's een korte diaserie gemaakt. Te bekijken via www.fpdeboer.com/Kunstborrel2015/ 

 

Nieuwe expositie: Bomen en Bos Anders in kasteel de Haere bij Olst 

Een nieuwe expositie.

Zaterdag 15 juli begint het om 15 uur met een opening in Kasteel de Haere bij Olst.

Dé expositie waarin Esther de Wildeen ik voor 't eerst de - letterlijke - combinatie van ons werk aan de wereld tonen.

Na een tijd van denken, schilderen, afdrukken, selecteren hangen we de schilderijen, foto's en fotoschilderijen op in een mooie locatie die past bij ons werk.

De toegang kost niks en dan krijg je naast ons werk ook nog een mooi park om in rond te dwalen.

Wat wil je nog meer in deze verwarrende tijden. Een moment voor verbeelding, dromerij en inspiratie.

15 juli om 15 uur


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston